Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού “Alpha”- κάνουν λόγο για υποψίες, πως ο διεθνής μπακ έπασχε από καρδιομεγαλία.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, παραμένει ένα τεράστιο σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Έλληνας διεθνής μπακ εντοπίστηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας του σπιτιού του, το βράδυ της 9 Οκτωβρίου, και βύθισε στο πένθος το άθλημα στη χώρα μας.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή λόγω πνιγμού. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα, ώστε να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του αδόκητου χαμού του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, από τα πρώτα στοιχεία φέρεται να προκύπτει ότι έχει εντοπιστεί ένα εύρημα στην καρδιά του και υπάρχουν υποψίες καρδιομεγαλίας και θα διερευνηθούν τυχόν αίτια αυτής.

Υπενθυμίζεται πως αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για τις αιτίες θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Tι είναι η καρδιομεγαλία;

Η καρδιομεγαλία, γνωστή και ως μεγαλοκαρδία είναι ένα συχνό καρδιακό πρόβλημα. Η πάθηση αυτή προκύπτει όταν η καρδιά δεν μπορεί να αντλήσει αίμα αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να οδηγείται σε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Πρόκειται για μία κατάσταση που βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, αλλά οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται φαρμακευτική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Μερικά από τα συμπτώματα της καρδιομεγαλίας είναι δύσπνοια, πρήξιμο στα πόδια, αυξημένη κοιλιακή περίμετρος, αύξηση του βάρους και κούραση.

To άρθρο Τζορτζ Μπάλντοκ: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπασχε από καρδιομεγαλία δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ