Το καινούριο επεισόδιο των Ducati World Premiere 2025 ήταν αφιερωμένο στην Scrambler. Το μοναδικό μοντέλο των Ιταλών γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει με μια συλλεκτική έκδοση που ονομάστηκε Scrambler Ducati 10° Anniversario Rizoma Edition.



Η νέα αυτή Scrambler σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Rizoma, την διάσημη εταιρεία κατασκευής premium περιφερειακών για μοτοσικλέτα. Θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και θα είναι αριθμημένη αποκτώντας συλλεκτική αξία.

Η ιδιαίτερη αυτή Scrambler Rizoma είναι πολύ εκλεπτυσμένη και έχει πολλές λεπτομέρειες σε χρωματισμό Metal Rose, σήμα κατατεθέν της Rizoma. Κάθε λεπτομέρεια είναι μέρος ενός συνολικού οράματος στο οποίο η σημασία των αξεσουάρ ενισχύει την εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

Η χρωματική ισορροπία του Stone White, του μαύρου και του Metal Rose, είναι στοιχεία που μελέτησε πολύ το Ceentro Stile Ducati.



Το ρεζερβουάρ, ο κινητήρας, το πλαίσιο και οι λεπτομέρειες όπως οι καθρέφτες ή το σύστημα εξάτμισης εκπέμπουν κομψότητα χάρη στο μαύρο χρώμα. Τα καλύμματα έχουν έντονο τον χρωματισμό Metal Rose όπως και τα μαρσπιέ και η ζελατίνα.



Στο τεχνικό κομμάτι η Scrambler Rizoma Edition δεν έχει αλλαγές με τον δικύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 73 ίππους. Οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι ποιοτικά, ενώ στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε quickshifter στο κιβώτιο, προγράμματα οδήγησης και εκτεταμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Η Scrambler Ducati 10° Anniversario Rizoma Edition αναμένεται στα καταστήματα τον Μάρτιο του 2025. Σίγουρα όμως θα την δούμε από κοντά στην EICMA 2024 στο Μιλάνο στις αρχές Νοεμβρίου.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ