Η Γιουβέντους κέρδισε 1-0 την Λάτσιο για την 8η αγωνιστική της Serie A, με τους «μπιανκονέρι» να ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 πόντους. Το αυτογκόλ του Χιλά στο 85΄έκρινε την αναμέτρηση. 

Η Γιουβέντους ήθελε μόνο τη νίκη απέναντι στη Λάτσιο στο «Allianz Stadium» για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Serie A, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάρουν το τρίποντο.

Η Γιούβε παρότι αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο από το 24΄μετά την αποβολή του Αλέσιο Ρομανιόλι, δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Λάτσιο, η οποία έδειχνε να κρατά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρόλα αυτά η πίεση της Γιουβέντους ειδικότερα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχε ως αποτέλεσμα σε μια φάση διαρκείας ο Χιλά να βάλει αυτογκόλ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σημειώσουν το γκολ που έψαχναν και να πάρουν τη νίκη με 1-0.

Πλέον το σύνολο του Τιάγκο Μότα έφτασε τους 16 πόντους και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας για την Serie A, έχοντας 1 παιχνίδι περισσότερο από τη Νάπολι και την Ίντερ.

Από τον πάγκο είδε όλο τον αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Χρήστος Μανδάς.

 

To άρθρο Γιουβέντους – Λάτσιο 1-0: Τρίποντο κορυφής για την ομάδα του Τιάγκο Μότα δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ