Η SYM είναι πολύ δραστήρια το 2024 έχοντας ήδη παρουσιάσει πλειάδα νέων μοντέλων. Παράλληλα, δουλεύει εντατικά πάνω στον αντικαταστάτη του premium scooter TL508 το οποίο από ότι φαίνεται να ονομάζεται TT1.



Σε κατασκοπευτικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και από έγγραφα από την Ταϊβάν, φαίνεται πως το καινούριο μοντέλο της SYM θα είναι εξοπλισμένο σε σύστημα ραντάρ. Στο κέντρο της επιθετικής μάσκας στο εμπρός μέρος βρίσκεται το πρώτο ραντάρ, ενώ πίσω έχει τοποθετηθεί κάτω από το φωτιστικό σώμα.



Η προσθήκη του πίσω ραντάρ αφήνει να εννοηθεί ότι το scooter θα διαθέτει σύστημα προειδοποίησης τυφλού σημείου (Blind Spot Detection). Ο αναβάτης θα ενημερώνεται μέσω οπτικού σήματος στους καθρέπτες ή στην οθόνη για τυχόν οχήματα που ακολουθούν προκειμένου να γνωρίζει πότε να αλλάξει λωρίδα.



Από την άλλη, το ραντάρ εμπρός ίσως χαρίσει στο scooter κάποιο προειδοποίησης πρόσκρουσης με προπορευόμενο όχημα ή ακόμα και adaptive cruise control. Κατά τα άλλα, το επόμενο TL θα είναι πλήρως εξοπλισμένο τόσο με συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, όσο και με προηγμένες εργονομικές τεχνολογίες.



Το πότε θα δούμε ολοκληρωμένο το νέο TL παραμένει άγνωστο. Ίσως όμως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη στην EICMA 2024 και το δούμε εκεί, έστω σε πρωτότυπη μορφή.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ