Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», κατέθεσε αγωγή κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ζητώντας αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Την αγωγή γνωστοποίησε ο δικηγόρος της, Φαήλος Κρανιδιώτης, μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Σύμφωνα με την αγωγή, η Λατινοπούλου υποστηρίζει ότι υπέστη ηθική βλάβη από συκοφαντικές δηλώσεις του Βελόπουλου, τις οποίες χαρακτήρισε ως μέρος μιας οργανωμένης προσπάθειας πολιτικής της εξόντωσης. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης την κατηγορεί αδίκως, προκαλώντας της σημαντική ηθική ζημιά.

Παράλληλα, η Λατινοπούλου ζητά από τον Βελόπουλο να δημοσιεύσει την τελεσίδικη απόφαση στην ιστοσελίδα του κόμματός του, στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα και σε μία καθημερινή εφημερίδα, εφόσον δικαιωθεί από το δικαστήριο.

Η συγκεκριμένη αγωγή έρχεται σε συνέχεια της δημόσιας αντιπαράθεσης των δύο πολιτικών, με τη Λατινοπούλου να κατηγορεί τον Βελόπουλο για πολιτική υπονόμευση και προσωπικές επιθέσεις.





Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ