Χιλιάδες ερωτήματα γύρω από την υπόθεση βιασμού του 13χρονου κοριτσιού από την Μυτιλήνη, μιας και στο «κάδρο» των αρχών ολοένα και μπαίνουν νέα πρόσωπα, ενώ η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρη της δεν έκανε τίποτα χωρίς την θέλησή της.

Η υπόθεση βιασμού έγινε γνωστή όταν η 13χρονη πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει. Ενώ λάμβανε ακόμη ιατρική φροντίδα, είπε στους αστυνομικούς πως ένας 22χρονος και ένας 21χρονος την βίασαν και βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους.

Λίγο μετά η μαθήτρια κατήγγειλε έναν 64χρονο και ένα ακόμη πρόσωπο για σεξουαλική κακοποίηση.

Ενώ οι αρχές ερευνούν την υπόθεση, η μητέρα της ανήλικης μίλησε στο Live News, λέγοντας πράγματα που δεν περίμενε να ακούσει κανείς.

«Δεν είναι βιασμοί αυτά. Η μικρή μας έχει παραδεχτεί ότι έχει πάει με τη θέλησή της. Από ότι μας έχει πει εμάς στους γονείς της, έχει πει 3-4 αγόρια. Πιστεύω ότι δεν είναι βιασμοί. Με τίποτα, Μου είπε η μικρή ότι δεν την πήρε κανένας με το ζόρι», είπε η μητέρα της.

«Ήρθε μία μέρα και μου λέει “μαμά αυτός με παρενοχλεί” και μου δίνει μία τσάντα με κάτι εσώρουχα και εκεί τρελάθηκα. Τα έχασα. Τα είχε αγοράσει εκείνος και τα είχε δώσει στη μικρή», συνέχισε.

Η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου αποκάλυψε μόλις τον προηγούμενο μήνα πως ένας 64χρονος άνδρας την παρενοχλούσε το τελευταίο διάστημα.

«Ο 64χρονος την πίεζε. Δηλαδή την είχε βρει μερικές φορές και την πίεζε. Ήρθε μόνη της και μου το είπε. Και η μικρή του μιλούσε άσχημα και του έλεγε “θα τα πω όλα στον πατέρα μου μου” και εκείνος έλεγε μην πεις τίποτα», συνέχισε.

«Θα καταθέσω μήνυση εναντίον της»

Ο 64χρονος χθες το μεσημέρι (20.10.2024) κατέθεσε στην αστυνομία, ενώ σήμερα μίλησε στην κάμερα της ίδιας εκπομπής λέγοντας πως η 13χρονη λέει ψέματα και δεν έχει κάνει τίποτα.

«Είναι ψέματα όλα αυτά. Έχω τρελαθεί. Από το χωριό μου είναι τη γνωρίζω. Μου ζήτησε 5 ευρώ να πάρει μία πίτα. Της λέω πήγαινε μέσα στην ψησταριά να την πάρεις και να την πληρώσω. Και μου έλεγε όχι. Μετά μου ζήτησε τσιγάρα. Την έβλεπα κάθε μέρα στην ψησταριά που σύχναζα εγώ. Εγώ κατευθείαν θα καταθέσω μήνυση εναντίον της», πρόσθεσε ο 64χρονος.

Η 13χρονη παραμένει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ενώ οι αρχές ερευνούν αν κάποιο πρόσωπο την εξωθούσε σε σεξουαλική εκμετάλλευση έναντι χρημάτων, μία ιστορία που δυστυχώς θυμίζει πολύ εκείνη της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες, 21 και 22 χρόνων που φέρεται πως βίασαν και βιντεοσκόπησαν την ανήλικη, πήραν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απολογηθούν ενώ τονίζουν πως δεν έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

«Το παιδί περνάει δύσκολα»

Για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η 13χρονη, μίλησε στο Live News και ο πατέρας της 13χρονης, λέγοντας πως κάποιοι απειλούν την οικογένεια για να αποσύρει τις μηνύσεις.

«Τραβάμε ένα Γολγοθά και έχουμε και έναν πόλεμο. Δεχόμαστε απειλές για να αποσύρω τις μηνύσεις. Είμαστε δύσκολα και ειδικά το κορίτσι. Η αλήθεια θα βγει στο φως. Η μικρή ντρεπόταν και ήταν σε άθλια κατάσταση. Το παιδί περνάει δύσκολα. Ξέρω πως άνθρωποι γνωρίζουν πράγματα στο χωριό. Να πουν όσα γνωρίζουν έστω ανώνυμα για να σωθούν και άλλα κορίτσια.

«Μας έχουν κάνει πληθώρα με καταγγελίες πως εγώ κακομεταχειρίζομαι την οικογένειά μου. Από το χωριό μπορούν να πουν ποιος είμαι. Βρήκε τη δύναμη η μικρή και είμαστε τυχεροί που το παιδί μας είναι εδώ. Να μιλάνε οι άνθρωποι».

To άρθρο «Πήγαινε με την θέλησή της», λέει η μητέρα της 13χρονης που κατήγγειλε για βιασμό 2 νεαρούς στη Μυτιλήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ