Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα της Μυτιλήνης αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα με την τραγική ιστορία της 13χρονης που κατήγγειλε για βιασμό δύο νεαρούς άνδρες.

Η 13χρονη που παραμένει σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, περιέγραψε αναλυτικά στους αστυνομικούς, τα όσα έζησε στα χέρια των δύο νεαρών, με την συμπληρωματική κατάθεσή της να είναι γροθιά στο στομάχι.

«Με έπεισαν να πάω βόλτα και στη συνέχεια με βίασαν», είπε αρχικά η 13χρονη.

«Εγώ του είπα ότι δε θέλω να κάνω κάτι μαζί του και τότε αυτός άρχισε να με βρίζει και άλλα. Και άρχισε να με χτυπάει με τα χέρια του στη μέση, γιατί δεν ήθελα να συνεχίσει. Εγώ φώναζα, τσίριζα, έκλαιγα και έλεγα στον οδηγό να σταματήσει και αυτός μετά από λίγο σταμάτησε το αυτοκίνητο σε απόμερο μέρος», είπε η μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου.

«Πήγα στο σπίτι της μητέρας μου και διαπίστωσα ότι είχα σημάδια από παλάμες στους ώμους μου και στα πόδια μου από τα χτυπήματα. Τα ρούχα μου και το εσώρουχό μου είχαν αίματα και τα έπλυνα την ίδια ημέρα. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, λόγω όλων αυτών που έγιναν. Ήθελα να τα πω σε κάποιον, αλλά ντρεπόμουν», συγκλονίζει η 13χρονη.

Για την υπόθεση μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, τονίζοντας την δύναμη που βρήκε η 13χρονη και κατάφερε να δώσει μία άκρως συμπληρωματική κατάθεση.

«Το κορίτσι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά, όπως είναι και αυτονόητο. Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά που αναγκάζεται να κάνει και να πει. Βρήκε τη δύναμη και επανήλθε με μία συμπληρωματική. Ονομάτισε άλλους δύο που κάνανε αποτρόπαια σε βάρος της και επιβεβαίωσε την κατηγορία εναντίον των δύο ενηλίκων νέων παιδιών».

Τα ερωτήματα που γεννιούνται για την υπόθεση είναι πολλά, μιας και η μητέρα της 13χρονης ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει βιασμός και ότι έκανε η κόρη της ήταν με την θέλησή της.

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι φερόμενοι ως δράστες

Εξαιτίας της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε το κορίτσι την περασμένη εβδομάδα, οι δύο νεαροί 21 και 22 χρόνων που καταγγέλλονται για τον βιασμό της, πήραν προθεσμία για να καταθέσουν την Παρασκευή.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες κατηγορούνται επίσης πως τράβηξαν σε βίντεο την αποτρόπαια πράξη τους και την ανέβασαν στα social media.

«Εμείς εξαρχής έχουμε πει ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα. Αυτό που επιζητούμε είναι να βρεθεί το βίντεο το οποίο ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα ότι υπάρχει, ώστε να αποδειχθεί όλη η αλήθεια και ότι δεν υπάρχει καμία συμμετοχή», υποστήριξαν οι δύο νεαροί.

To άρθρο «Τσίριζα, έκλαιγα και αυτός με χτυπούσε», λέει η 13χρονη για τον βιασμό της στη Μυτιλήνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ