Σύμφωνα με την ΑΕΚ, οι εκθέσεις Αστυνομίας και παρατηρητή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ “καίνε” τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, οι Αρχές έχουν καταγράψει ότι ο Λουτσέσκου έκανε χειρονομίες στον κόσμο, όπως και ότι έφτυσε τον Έρικ Λαμέλα, επειδή ο δεύτερος του πέταξε χανζαπλάστ.

Στην έκθεση σημειώνεται ακόμα ότι ένα από τα διαπιστευμένα άτομα του ΠΑΟΚ γύρισε μαινόμενος προς διαπιστευμένα άτομα της ΑΕΚ, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν, με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να τραυματιστούν και να διακομιστούν στο 401.

Έχει ξεκινήσει ήδη προανάκριση από τη Διεύθυνση αθλητικής βίας για παραβάσεις περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης και απλή σωματική βλάβη του ποινικού κώδικα.

Σύμφωνα με την ΑΕΚ, ανάλογο περιεχόμενο έχει και η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, σύμφωνα με την οποία ο Λουτσέσκου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλά του απευθυνόμενος στην κερκίδα.

Όπως υποστηρίζει η «Ένωση», ο παρατηρητής σημειώνει κι εκείνος στην έκθεσή του ότι ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Λαμέλα και δημιουργήθηκε ένταση.

 

To άρθρο ΑΕΚ: «Η έκθεση της Αστυνομίας και ο παρατηρητής αναφέρουν ότι ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Λαμέλα» δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ