Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 64χρονου συνταξιούχου καθηγητή γυμναστικής στην Κρήτη, που κατηγορείται για τον βιασμό των 6 ανήλικων ανιψιών του σε διάστημα 24 χρόνων.

Ο 64χρονος από την Κρήτη κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 χρόνων. Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά έναν 19χρονο (πλέον) ανιψιό του, ο οποίος αποκάλυψε τον βιασμό του σε ηλικία μόνο των 5 χρόνων.

Ο 64χρονος καταγγέλθηκε επίσης πως βίαζε από το 1986 έως το 2010 την 29χρονη αδελφή του 19χρονου, τρεις αδελφές που σήμερα είναι 35, 38 και 43 χρόνων και μία ακόμη γυναίκα που πλέον είναι 48 χρόνων.

Οι υποθέσεις αυτές έχουν παραγραφεί ωστόσο και ο καθηγητής γυμναστικής κατηγορείται μόνο για τον βιασμό του 19χρονου.

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία του 64χρονου

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς λόγο του επαγγέλματος του, ο 64χρονος είχε επαφές με εκατοντάδες μαθητές, σύμφωνα με το creta post.

Ο ασκός του Αιόλου για την άρρωστη δράση του άνοιξε, όταν ο 19χρονος -πλέον- ανιψιός του κατήγγειλε πρώτος τον θείο του από το Ηράκλειο Κρήτης για βιασμό.

Από εκείνη την ημέρα, τα στόματα και των υπόλοιπων θυμάτων ξεκίνησαν να ανοίγουν σταδιακά, με τα θύματα να αποκαλύπτουν τα όσα έζησαν στα χέρια του θείου τους.

Πηγή: CretaPost.gr

To άρθρο Αυτός είναι ο καθηγητής γυμναστής που κατηγορείται πως βίασε τα 6 ανήλικα ανίψια του στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ