Η Mercedes παρουσίασε μια μοναδική G-Class εμπνευσμένη από το «φουσκωτό μπουφάν» και ένα νέο μοντέλο περιορισμένης έκδοσης «Past II Future».

Η συνεργασία με τη Moncler και τον σχεδιαστή NIGO δημιούργησε ένα μοναδικό concept της G-Class Cabriolet, βασισμένο σε ένα μοντέλο της δεκαετίας του 1990.

Διαθέτει δίχρωμο ματ γκρι και λαδί εξωτερικό με μαύρες και χρυσές πινελιές, μια μαλακή οροφή που μοιάζει με φουσκωτό μπουφάν και ιδιόμορφες προσθήκες όπως ένα χρυσό δοχείο καυσίμου και ένα προσαρμοσμένο ηχοσύστημα boom box.



Εκτός από το concept, η Mercedes παρουσίασε επίσης την ειδική έκδοση «Past II Future», γιορτάζοντας την 45η επέτειο της G-Class.

Αυτή η έκδοση ενσωματώνει παρόμοια σχεδιαστικά στοιχεία με πράσινο και γκρι εξωτερικό, μαύρες ζάντες και μοναδικά σήματα.

Η παραγωγή είναι περιορισμένη σε μόλις 20 μονάδες, καθεμία από τις οποίες διαθέτει διακριτικές ρετρό πινελιές στο εσωτερικό και την ετικέτα «One of 20».



Η ειδική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε δύο επιλογές κινητήρων. Η G 450 d προσφέρει έναν πετρελαιοκινητήρα 3,0 λίτρων που αποδίδει 367 ίππους και 750 Nm ροπής, επιταχύνοντας από τα 0-100 km/h σε 5,8 δευτερόλεπτα και με τελική ταχύτητα 210 km/h.

Η έκδοση G 500 περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο 3,0-λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα με 449 ίππους και 560 Nm ροπής, που επιταχύνει στα 100 km/h (σε 5,4 δευτερόλεπτα, διατηρώντας την ίδια τελική ταχύτητα.

Οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2025.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ