Γιανούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ τα είπαν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του Καρδίτσα – Ολυμπιακός, αλλά το θέμα λύθηκε άμεσα και υπάρχει και σχετική selfie που το επιβεβαιώνει.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ είχαν μία έντονη διαφωνία λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα για την τρίτη αγωνιστική της

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στον Αμερικανό σέντερ για κάποιες επιλογές του και ο δεύτερος αντέδρασε σε έντονο ύφος, με τις φωνές του να περνούν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Αμέσως ο Γιώργος Μπαρτζώκας σήκωσε από τον πάγκο τους Λούκα Βιλντόζα – Άλεκ Πίτερς και σύμφωνα με τον ρεπόρτερ πάγκου της ΕΡΤ, η αιτία της διπλής αλλαγής ήταν το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού, όμως, φαίνεται ότι έβαλαν άμεσα “τέλος” στην αψιμαχία τους. Ο μεν Λαρεντζάκης δημοσίευσε μία selfie τους, ενώ ο Αμερικανός σέντερ δημιούργησε story, στο οποίο δημοσίευσε κοινή φωτογραφία τους.

«Μπορεί να διαφωνήσουμε, μπορεί να τσακωθούμε, αλλά θα είσαι πάντα αδερφός μου», τόνισε ο Μόουζες Ράιτ, στο σχόλιό του.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ