Η BMW Motorrad μετά την έκρηξη των μοντέλων M που άφησαν το μοτοσικλετιστικό κοινό άφωνο, προχωράει στην αναβάθμιση της streetfighter S1000R. Τα πρώτα σχέδια ήδη κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο στον αισθητικό τομέα.



Από την εικόνα CAD που διέρρευσε το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε είναι η αλλαγή στη φιλοσοφία της μάσκας. Η BMW Motorrad αφήνει πίσω της τον μονό προβολέα και πηγαίνει στη λύση των διπλών προβολέων με πάρα πολύ αγριεμένο και επιθετικό στυλ. Από πάνω του υπάρχει η μεγάλη ψηφιακή οθόνη που παίζει το ρόλο του ανεμοφράκτη, ενώ τα πλευρικά φέρινγκ δεν διαθέτουν αεροδυναμικά φτερά.



Φυσικά, η αεροδυναμική τους επιτρέπει τη ροή του αέρα να περνάει ανάμεσα με εσωτερικά πτερύγια. Η ουρά προέρχεται αυτούσια από την τελευταία γενιά της M1000RR, ενώ το πλαίσιο και το ψαλίδι αλουμινίου που βρίσκονται σε κοινή θέα δεν φαίνονται διαφορετικά από το υπάρχον μοντέλο.

Τεχνικά, το νέο BMW S1000R δεν γνωρίζουμε τι παραπάνω θα δώσει. Είναι πιθανό να συνεχίσει να ανέβει στους 170 ίππους και να διαθέτει ακόμα περισσότερα ηλεκτρονικά όπως το drift mode που έχει τοποθετηθεί στην M1000R. Το νέο μοντέλο αναμένεται το 2025 και το επόμενο διάστημα ίσως έχουμε την τελική του μορφή, πριν την EICMA 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ