Μετά την επιτυχία του “Lamborghini: The Man Behind the Legend” (2022) και “Ferrari” (2023), ο Ιταλός παραγωγός Andrea Iervolino πρόκειται να μεταφέρει άλλη μια εμβληματική ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά με επίκεντρο τον Ettore Bugatti.

Η επερχόμενη βιογραφική ταινία θα εξερευνήσει τη ζωή του Bugatti, από τα πρώτα του χρόνια μέχρι την ίδρυση της θρυλικής μάρκας supercar το 1909.

Η ταινία θα εμβαθύνει στην άνοδο της Bugatti στις αρχές του 20ου αιώνα και στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η εταιρεία μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του το 1939.

Η βιογραφική ταινία, η οποία παραμένει χωρίς όνομα, θα γυριστεί στη Γαλλία και την Ιταλία από το 2025, με διεθνές καστ.

Όπως και οι προηγούμενες ταινίες του ίδιου σκηνοθέτη για την αυτοκινητοβιομηχανία, θα είναι στα αγγλικά.

Το έργο έχει ως στόχο να τιμήσει την καινοτομία και το πάθος που καθόρισαν την Bugatti ως παγκόσμιο αυτοκινητιστικό είδωλο.

Ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το καστ και τον σκηνοθέτη, ο Iervolino έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τη συνέχιση του σερί των ταινιών του με βάση το αυτοκίνητο.

Η επόμενη ταινία του, «Maserati: The Brothers», που θα ξεκινήσει να γυρίζεται το 2025, θα σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο με Όσκαρ Bobby Moresco και θα πρωταγωνιστούν οι Anthony Hopkins και Michele Marrone.

Αυτή η ανακοίνωση της βιογραφίας της Bugatti έρχεται εν μέσω ενός κύματος αυτοκινητιστικών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας Matchbox με πρωταγωνιστή τον John Cena και μιας επερχόμενης σειράς του Netflix για τον οδηγό της F1 Ayrton Senna.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ