Το Halloween πλησιάζει και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ οι προετοιμασίες είναι πολύ εντατικές καθώς η συγκεκριμένη γιορτή είναι σημαντική για τους Αμερικανούς. Ακόμα και μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μπει στο παιχνίδι της «τρομακτικής» γιορτής ετοιμάζοντας εκπλήξεις στους πελάτες τους.

Η Rivian σκέφτηκε να προσφέρει ένα πολύ ιδιαίτερο πακέτο αναβάθμισης λογισμικού για τα μοντέλα της το οποίο μάλιστα έχει στοιχεία Halloween. Η αναβάθμιση ονομάζεται Car Costumes και είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα R1T και R1S για περιορισμένο χρόνο, έως και τις 4 Νοεμβρίου.



Για να κάνει ακόμα πιο πικάντικη την αναβάθμισή της η Rivian επέλεξε δύο θρυλικά κινηματογραφικά αυτοκίνητα να αντιγράψει στα Car Costumes της. Το ένα είναι το περίφημο KITT από την τηλεοπτική σειρά Ιππότης της Ασφάλτου και το δεύτερο είναι το DeLorean της ταινίας Επιστροφή στο Μέλλον με τον τρελό επιστήμονα Doc Brown.

Στην περίπτωση του Ιππότη της Ασφάλτου, στο εσωτερικό η οθόνη infotainment μετατρέπεται στην οθόνη του ΚΙΤΤ με πολλά χρωματιστά κουμπάκια και το ηχοσύστημα παίζει τις μουσικές της σειράς. Μάλιστα, στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, στο κέντρο της μάσκας εμφανίζεται και το διάσημο κόκκινο φως που πηγαινοέρχεται με τον ανάλογο ήχο που έβγαζε ο ΚΙΤΤ.

Στην περίπτωση του θέματος Επιστροφή στο Μέλλον, το Rivian μετατρέπεται στη μηχανή του χρόνου DeLorean. Το ψηφιακό κόκπιτ είναι ίδιο με το DeLorean της ταινίας, ενώ υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί «88 mph» που ενεργοποιεί ένα ηχητικό και οπτικό σόου στην καμπίνα.



Για τη μεγαλύτερη ασφάλεια, η Rivian αναφέρει ότι αυτές οι ηχητικές και οπτικές αναβαθμίσεις ενεργοποιούνται μόνο όταν είναι σταθμευμένα τα οχήματα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι υπάρχει εντολή που στην οθόνη, όταν είναι ενεργοποιημένη η κάμερα, οι πεζοί εμφανίζονται σαν ζόμπι, και οι μοτοσικλετιστές σαν ακέφαλοι καβαλάρηδες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ