Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού η Jeep παρουσίασε το Avenger 4xe (φωτογραφίες), την εξηλεκτρισμένη και τετρακίνητη έκδοση του νέου μοντέλου της, η οποία ανταποκρίνεται αντιπροσωπευτικότερα στην ιστορία της αμερικανικής εταιρείας.

Το επόμενο στάδιο ήταν η εναρμόνισή του με τα δεδομένα του μάρκετινγκ. Κατά συνέπεια, τα στελέχη της αποφάσισαν τη δημιουργία μιας ειδικής εξοπλιστικής έκδοσης η οποία θα τονίζει τον χαρακτήρα και το στυλ του μοντέλου.



Έτσι, το Avenger 4xe «The North Face», όπως ονομάζεται, έγινε πράξη και η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 25 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την Jeep, η συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε 4.806 μονάδες, αριθμός που αντιστοιχεί στο ύψος του Λευκού Όρους (Mont Blanc) των Άλπεων (σημ.: 4.806 μέτρα).

Όπως ανακοινώθηκε, η συνεργασία της με τους ανθρώπους της North Face διήρκεσε περισσότερο από δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής θα είναι ουσιαστικό και δεν θα περιορίζεται μόνο στην τοποθέτηση αυτοκόλλητων ή σε διχρωμίες στο αυτοκίνητο.



Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Jeep, το SUV μοντέλο της διαθέτει «στρατηγικά τοποθετημένα υλικά και λειτουργικό σχεδιασμό με ουδέτερες αποχρώσεις που μιμούνται και αντικατοπτρίζουν το φυσικό περιβάλλον».

Αυτό σημαίνει ότι στο εσωτερικό του το Avenger 4xe «The North Face» θα έχει ακόμα πιο ανθεκτική ταπετσαρία στο εσωτερικό του και στα καθίσματα, συγκριτικά. Επίσης, πιθανόν θα έχει νέο σχεδιασμό στις επενδύσεις του ταμπλό, στις εσωτερικές λεπτομέρειες και στα πατάκια, με χρώματα και γραφικά που θα μιμούνται τα προϊόντα της The North Face.



Η Jeep δημοσίευσε μια φωτογραφία (σημ.: αυτή επάνω) στην οποία φαίνεται το πίσω αριστερό φως και ο λογότυπος 4xe του μοντέλου και ένας αλπινιστής επί τω έργω. Επίσης, ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα σύντομο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται φευγαλέα η νέα εξοπλιστική έκδοση.

Σε αυτό μπορούμε να διακρίνουμε ότι το αμάξωμα του Avenger 4xe «The North Face» είναι βαμμένο σε μια νέα απόχρωση γκρι μπλε, έχει κίτρινου χρώματος στοιχεία εμπρός και στο πλάι και μαύρες ζάντες.

Καθώς είναι μια εξοπλιστική έκδοση, δεν αναμένονται διαφορές σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη του συγκριτικά με τις άλλες ήδη υπάρχουσες εκδόσεις του Avenger 4xe. Περισσότερες πληροφορίες για γι’ αυτή θα ανακοινωθούν κατά την επίσημη παρουσίασή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ