Κοιτάζοντας τις πωλήσεις της Vespa στην Ελλάδα διαπιστώνει κανείς ότι το θρυλικό scooter παραμένει ένα από τα αγαπημένα των αναβατών. Ιδιαίτερα η GTS 300 κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις της εταιρείας προσφέροντας έναν τέλειο συνδυασμό επιδόσεων, στυλ και πρακτικότητας.



Για το 2025 η Vespa ετοιμάζει αλλαγές στην αγαπημένη GTS. Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν στην Ελβετία, η Vespa ετοιμάζεται να τοποθετήσει τον καινούριο κινητήρα 310 στην GTS του 2025 τον οποίο γνωρίσαμε πρόσφατα στο ανανεωμένο MP3 της Piaggio.



Ο θρυλικός κινητήρας των 278 κ.εκ. μπαίνει λοιπόν στο ντουλάπι και στη θέση του έρχεται ο φρέσκος μονοκύλινδρος των 310 κ.εκ. Το αποτέλεσμα είναι μια αύξηση της ισχύος στους 26 ίππους και τα 29 Nm ροπής που θα δώσουν νέα ώθηση στο scooter. Αν λάβουμε υπόψη ότι το MP3 θα έχει τελική ταχύτητα 129 χλμ./ώρα, τότε και η νέα Vespa GTS 310 θα έχει παρόμοια τελική ταχύτητα.



Εκείνο που θα παραμείνει ίδιο στη νέα Vespa GTS θα είναι το πλαίσιο και οι τροχοί. Οι αναρτήσεις από την άλλη θα έχουν μια μικρή αλλαγή στις ρυθμίσεις, ενώ το βάρος θα είναι ίδιο στα 160 κιλά. Το σίγουρο με τη νέα Vespa GTS 310 είναι ότι θα τη δούμε από κοντά στην έκθεση EICMA 2024 στο Μιλάνο στις αρχές Νοεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ