4.828 νέα κρούσματα κορονοϊού – ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 4.828 κρούσματα κορονοϊού, ο συνολικός αριθμός των οποίων έχει φθάσει τις 937.321.

Επίσης το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 117 θάνατοι, ενώ ο συνολικά έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή της πανδημίας 15.989 άνθρωποι.

Το Ιράν πέρασε το συμβολικό όριο των 20.000 νεκρών από τον νέο κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας κι ενώ η χώρα έχει εισέλθει στον έκτο μήνα της μάχης της κατά της πανδημίας.

«Χάσαμε 153 από τους αγαπημένους συμπατριώτες μας» από επιπλοκές της νόσου Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Υγείας Σίμα Σαντάτ Λαρί, με αποτέλεσμα το σύνολο των θυμάτων να ανέρχεται πλέον σε 20.125 στη χώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Το Ιράν, που ανακοίνωσε τα πρώτα κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 τη 19η Φεβρουαρίου είναι μακράν η πλέον πληγείσα χώρα στη Μέση Ανατολή.

Την ίδια ώρα, το Ιράν κατέγραψε 2.444 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων μολύνσεων να ανέρχεται πλέον σε 350.279, συμπλήρωσε η Λαρί, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης τύπου που παραχωρεί, την οποία αναμετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Η εκπρόσωπος τύπου απηύθυνε, επίσης, έκκληση προς τους πολίτες να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά τη διάρκεια των τελετών της Ασούρα, της μεγαλύτερης θρησκευτικής σιιτικής γιορτής, που ξεκινά φέτος αυτήν την Παρασκευή.

«Σε καμία περίπτωση, οι τελετές δεν πρέπει να γίνουν σε κλειστούς χώρους», προειδοποίησε η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ