Η Αλίσα Νιούμαν μια από τις πιο πολυσυζητημένες αθλήτριες στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θέλησε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με το πανηγυρισμό της να κάνει twerking στον τελικό του ύψους στις γυναίκες, ενώ έδωσε και ορισμένες πιπεράτες αποκαλύψεις σχετικά με το προφίλ του στο OnlyFans που διαθέτει.

Συγκεκριμένα η Αλίσα Νιούμαν έχοντας μια εξαιρετική επίδοση στο άλμα επί κοντώ κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο η ίδια σχολιάστηκε περισσότερο για την εξωγηπεδική της συμπεριφορά. Και αυτό διότι η Καναδή αθλήτρια διαθέτει προφίλ στην πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου OnlyFans, κάτι που είχε διχάσει το κοινό.

Μάλιστα κατά την διάρκεια του αγώνα της στον τελικό του επί κοντώ, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό άλμα, που της έδωσε μια θέση στο βάθρο, η Νιούμαν επέλεξε να πανηγυρίσει κάνοντας twerking, μια κίνηση για την οποία στη συνέχεια κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, καθώς αρκετοί θεώρησαν ότι με αυτό τον τρόπο κάνει έμμεση διαφήμιση στο OnlyFans της, προκειμένου να προσεγγίσει νέους συνδρομητές.

«Πάντα τραυματίζομαι και πάντα επιστρέφω πιο δυνατή, οπότε είπα ότι θα τρομάξω τους προπονητές μου γιατί θέλω να χαλαρώσουν λίγο. Σκέφτηκαν να προσποιηθώ έναν τραυματισμό και να χορέψω μετά.

Δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω twerk, αλλά το να το πιάσω τη μέση μου και να χορέψω, έγιναν όλα σε ένα» δήλωσε η Νιούμαν στο CBC Sports μετά το τέλος του αγώνα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει τις δικές της εξηγήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 30χρονη που είχε δεχτεί έντονη κριτική για το γεγονός ότι ενώ είναι αθλήτρια επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων, θέλει μέσω του Only Fans να βγάλει περισσότερα χρήματα, ωστόσο φαίνεται πως οι γνώμες των άλλων δεν την επηρεάζουν. Μάλιστα όπως ανέφεραν ξένα δημοσιεύματα η Νιούμαν έκανε έκπτωση για όσο διάστημα βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη συνδρομή που απαιτείται, κατεβάζοντας την τιμή στα 6,5 ευρώ από 11,85 ευρώ που είναι η κανονική τιμή.

 

 

 

 

To άρθρο Αλίσα Νιούμαν: Αποκάλυψε γιατί πανηγύρισε με twerking στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ