Μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη μεταξύ του Ίλον Μασκ και του Ντόναλντ Τραμπ, που είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί στο Twitter Spaces, αντιμετώπισε σημαντικές τεχνικές δυσκολίες, προκαλώντας καθυστέρηση 40 λεπτών.

Τα προβλήματα, τα οποία ορισμένοι απέδωσαν σε χάκερς, οδήγησαν σε εκτεταμένες εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον όρο “συντριβή” να γίνεται trending, καθώς οι χρήστες εξέφραζαν την απογοήτευσή τους.

Οι υποστηρικτές του Τραμπ πρότειναν μάλιστα ότι ίσως το τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέντευξη μπορεί να προκάλεσε το “πέσιμο” της πλατφόρμας.

Μόλις επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα, ο Μασκ και ο Τραμπ έκαναν μια δίωρη συζήτηση που κάλυψε διάφορα πολιτικά θέματα.

Ο Μασκ τόνισε ότι η καθυστέρηση ανέδειξε τις προκλήσεις για να διασφαλιστεί ότι η φωνή του Τραμπ θα μπορούσε να ακουστεί, ιδίως από τους ανεξάρτητους ψηφοφόρους.

Ο Τραμπ επαίνεσε τον Μασκ για τον υψηλό αριθμό ακροατών, αν και δεν είναι σαφές σε ποιο ρεκόρ αναφερόταν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Τραμπ αφηγήθηκε μια απόπειρα δολοφονίας στην συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, περιγράφοντας τη σουρεαλιστική εμπειρία και θρηνώντας την απώλεια ενός υποστηρικτή που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η συζήτηση περιελάμβανε επίσης έντονες επικρίσεις για την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Η συνέντευξη αυτή σηματοδότησε την επιστροφή του Τραμπ στο Twitter, το οποίο πλέον έχει μετονομαστεί σε X, μετά από μια παρατεταμένη απουσία μετά την απαγόρευση της χρήσης της πλατφόρμας τον Ιανουάριο του 2021.

Η επανεμφάνιση του Τραμπ στο X συνδυάστηκε με ένα προεκλογικό βίντεο που προέτρεπε τους υποστηρικτές του να κάνουν δωρεές για την προεδρική του εκστρατεία, συνεχίζοντας την ενεργή πολιτική του παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στη δική του πλατφόρμα, Truth Social.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ