Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προσέφερε στους πυροσβέστες που δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στις φωτιές νερά και ισοτονικά σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Δίπλα στους πυροσβέστες, στις δύσκολες ώρες που βιώνουν με τις πυρκαγιές βρίσκεται ο Ολυμπιακός αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους «ερυθρόλευκους» να στέλνουν με ένα γεμάτο φορτηγό νερά και ισοτονικά, προκειμένου να τους βοηθήσει στο έργο που έχουν.

Μάλιστα η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων θέλησε να ανεβάσει φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook για να κάνει γνωστή την είδηση και παράλληλα να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για την όμορφη κίνηση του.

«Ο Πρόεδρος του Olympiacos FC Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis έδωσε εντολή να σταλούν νερά και ισοτονικά στους πυροσβέστες. Έτσι ο Πρόεδρος του Σταδίου Καραϊσκάκη Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τους συνεργάτες του, παρέδωσε με ένα γεμάτο φορτηγό και ένα βαν του Ολυμπιακού, παλέτες νερά και ισοτονικά στη βάση της 1ής Ε.ΜΟ.Δ.Ε», ανέφερε το σχετικό ποστάρισμα.

To άρθρο Ολυμπιακός: Νερά και ισοτονικά στους πυροσβέστες μετά από πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ