Η Naran Automotive κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή με την παρουσίαση του τελευταίου της πρωτότυπου hypercar, που θα εμφανιστεί επίσημα στην εκδήλωση Salon Privé.

Αφού έκανε το ντεμπούτο της το 2020 και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, η εταιρεία επιστρέφει τώρα δηλώνοντας ότι το νέο της τετραθέσιο κουπέ είναι το “ταχύτερο μη ηλεκτροκίνητο τετραθέσιο στον κόσμο”.

Με κινητήρα V8 5,0 λίτρων twin-turbo, το hypercar διαθέτει ισχύ 1.063 ίππων και 1.035 Nm ροπής.

Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα ειδικά σχεδιασμένο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα σύστημα τετρακίνησης, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς.

Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 2,3 δευτερόλεπτα και φτάνει τα 322 km/h σε 16,5 δευτερόλεπτα.

Ο σχεδιασμός του hypercar, που δημιουργήθηκε από τον Ameerh Naran σε συνεργασία με τον Jowyn Wong του WYN Design, διαθέτει σχεδίαση εμπνευσμένη από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.



Το εντυπωσιακό καπό έχει ειδικές θύρες για παροχή του αέρα για αύξηση της κάθετης δύναμης, μεγάλο μπροστινό splitter, σπορ πλαϊνές ποδιές και μια χαρακτηριστική πίσω αεροτομή.

Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ζάντες από ανθρακονήματα, κεραμικά φρένα ενώ το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά.

Αν και οι εσωτερικές λεπτομέρειες παραμένουν λιγοστές, η Naran Automotive υπόσχεται πολυτελείς, προσαρμόσιμες επιλογές με υλικά που κυμαίνονται από κορυφαίο δέρμα μέχρι μάρμαρο, γρανίτη και φύλλα χρυσού.

Η παραγωγή αυτού του αποκλειστικού hypercar περιορίζεται σε μόλις 39 μονάδες, με τιμή εκκίνησης τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται, η εταιρεία δέχεται επί του παρόντος καταθέσεις ύψους 350.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ