Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 750 άτομα, μεταξύ των οποίων και σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου, παρουσιάστηκαν το Omoda C5 EV, ένα πλήρως ηλεκτρικό SUV, και το Jaecoo 6, ένα προηγμένο ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση των εμπορικών σημάτων στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τον σχεδιασμό με επίκεντρο τον χρήστη.

Το λανσάρισμα αυτό στην Ταϊλάνδη αποτελεί βασικό στοιχείο της ευρύτερης στρατηγικής της Omoda & Jaecoo για την εδραίωση ισχυρής παρουσίας σε πολλές αγορές ανά τον πλανήτη.



Η Ταϊλάνδη, ως η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στην ASEAN και κόμβος κατασκευής αυτοκινήτων στη Νοτιοανατολική Ασία, αντιπροσωπεύει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης για τις εν λόγω μάρκες.

Οι Omoda & Jaecoo σχεδιάζουν να αναπτύξουν ένα τοπικό σύστημα λειτουργίας στην Ταϊλάνδη, αξιοποιώντας βιομηχανικές αλυσίδες παγκόσμιας κλάσης και βασικά τεχνολογικά πλεονεκτήματα για να παρέχουν εξαιρετικές επιλογές κινητικότητας στους χρήστες της Ταϊλάνδης.

Οι Omoda & Jaecoo δεσμεύονται επίσης να διατηρήσουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας στην παραγωγή οχημάτων.



Κάθε μοντέλο υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές για να πληροί τα παγκόσμια κανονιστικά πρότυπα, διασφαλίζοντας ότι τα οχήματα προσφέρουν στους χρήστες μια εμπειρία «μηδενικού ποιοτικού άγχους».

Καθώς οι Omoda & Jaecoo συνεχίζουν την παγκόσμια επέκτασή τους, οι μάρκες είναι έτοιμες να ηγηθούν της επόμενης γενιάς ηλεκτρικών οχημάτων, προσφέροντας καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να περιμένουν το λανσάρισμα των Omoda C5, Omoda E5 και Jaecoo 7.

Το Omoda C5 έρχεται με κινητήρα 1.6T με ισχύ 146 ίππους, κατανάλωση 7,4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, διπλή οθόνη 12,3 ιντσών με εντολές Speech And Audio.

Το Omoda E5 αποδίδει 203 ίππους, με κατανάλωση15,5 kWh ανά 100 χιλιόμετρα, διαθέτει γρήγορη φόρτιση DC και έχει αυτονομία 430 χιλιόμετρα.

Το Jaecoo 7 είναι ένα συμπαγές SUV με κινητήρα 1.6T, προηγμένο σύστημα infotainment και επιλογές για έκδοση καυσίμου και plug-in υβριδική έκδοση, όλα με την υψηλότερη βαθμολογία ασφάλειας και 7 χρόνια εγγύηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ