Φανταστείτε το σκηνικό. Κινείστε με τη σπορ μοτοσικλέτα σας με 250 χλμ./ώρα, έχετε κρυφτεί καλά πίσω από το μικρό φέρινγκ και η αδρεναλίνη σας βρίσκεται στα ύψη.

Ξαφνικά, αποφασίζετε ότι αυτό δεν είναι αρκετό για να καλύψει τη δίψα σας για περιπέτεια. Τι κάνετε λοιπόν; Ένα πολύ… λογικό πράγμα – πηδάτε πίσω από τη μοτοσικλέτα και να σερφάρετε κρατημένοι από την ουρά της πατώντας με τις μπότες στην άσφαλτο.



Στον κανονικό κόσμο αυτά απλά δεν γίνονται, αλλά στον κόσμο του Τζόνι Ντέιβις από το Λίβερπουλ, όλα αυτά είναι σχεδόν φυσιολογικά. Ο έμπειρος κασκαντέρ αποφάσισε να σπάσει το Ρεκόρ Γκίνες για το ταχύτερο σερφάρισμα που κράταγε από το 1999.

Πήρε λοιπόν την πανίσχυρη και πολύ γρήγορη Kawasaki H2 SX των 200 ίππων και σε μια ευθεία δοκιμών ανάπτυξε ταχύτητα 175 χλμ./ώρα. Κάπου εκεί άφησε το τιμόνι και βρέθηκε στο πίσω μέρος σερφάροντας με τις ειδικά διαμορφωμένες μπότες από μέταλλο και τιτάνιο στο έδαφος.



Για να συνεχίσει να επιταχύνει τη μοτοσικλέτα όταν βρισκόταν στο πίσω μέρος είχε προσαρμόσει ένα ειδικό μπουτόν που έλεγχε το γκάζι. Μόλις λοιπόν ευθυγράμμισε τη μοτοσικλέτα πάτησε τέρμα το γκάζι και έφτασε μέχρι τα 256,72 χλμ./ώρα που είναι νέο Ρεκόρ Γκίνες. Η διαδρομή του σερφαρίσματος είχε μήκος 5,1 χιλιόμετρα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι ο αναβάτης ανέβηκε ξανά στη σέλα της μοτοσικλέτας και την σταμάτησε με ασφάλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ