Το αγωνιστικό διήμερο που μας πέρασε είχαμε ανακοινώσεις ακόμα περισσότερων αναβατών για το MotoGP του 2025. Οι καινούριες προσθήκες έχουν να κάνουν κυρίως με τις δορυφορικές ομάδες καθώς οι εργοστασιακές έχουν σφραγίσει το lineup τους για την επόμενη σεζόν.

Δύο από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις προήλθαν από την ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι. Η VR46 θα συνεχίσει το 2025 με τον Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο, ενώ στο πλευρό του ο ταχύτατος Ιταλός θα έχει τον Φράνκο Μορμπιντέλι ο οποίος φεύγει από την Prima Pramac.



Ένα σημαντικό στοιχείο της ομάδας του Ρόσι είναι ότι από το 2025 θα γίνει η δεύτερη ομάδα της Ducati με εργοστασιακή υποστήριξη, αφού η Pramac μετακομίζει στη Yamaha. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντι Τζιαναντόνιο ή ο Μορμπιντέλι θα έχουν την ίδια μοτοσικλέτα με τους Πέκο Μπανάια και Μαρκ Μάρκεθ.



Εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή έγινε από την Trackhouse Racing Aprilia. Η αμερικανική ομάδα έκανε τελικά την έκπληξη και «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της Honda τον Άι Ογκούρα. Ο νεαρός Ιάπωνας αγωνίζεται φέτος στη Moto2 και έχει δείξει σημάδια σπουδαίου ταλέντου.



Οι θέσεις που μένουν πλέον ανοιχτές είναι η μία θέση της Gresini Racing που αναμένεται να καλυφθεί από τον Φερμίν Αλντεγκέρ, η δεύτερη θέση της LCR Honda που φήμες θέλουν τον Ταϊλανδό Τσάντρα να κινήσει το ενδιαφέρον του HRC και οι δύο θέσεις της Pramac Yamaha.

Στην περίπτωση της Pramac Yamaha είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μιγκέλ Ολιβέιρα και τον Τζακ Μίλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ