Σε μια καυστική ανάρτηση στο Twitter, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε τη δική του απάντηση στην αμφισβήτηση που δέχεται η ηγεσία του, κυρίως από τον Παύλο Πολάκη αλλά και άλλους εσωκομματικούς αντιπάλους. Με το μήνυμά του, κάλεσε όλους όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν την ηγεσία να το πράξουν ανοιχτά και δημόσια, δηλώνοντας με σαφήνεια: «Όποιος θέλει να ξαναμετρηθούμε, είναι ευπρόσδεκτος».

Ο Κασσελάκης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της στιγμής για τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι το κόμμα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι: είτε θα εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο κόμμα των μελών και των πολιτών, είτε θα παραμείνει καθηλωμένο στις παλιές ισορροπίες και ακινησίες. «Στον ΣΥΡΙΖΑ; Ή σε κάποιο κόμμα που ακόμα δεν έχει γίνει και περιμένουν το σήμα ώστε να αποχωρήσουν ομαδικά;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν στελέχη που ενδεχομένως σχεδιάζουν αποχώρηση για να ενταχθούν σε ένα νέο πολιτικό εγχείρημα.

Ο Κασσελάκης κατέστησε σαφές ότι δεν έχει χρόνο, ούτε το κόμμα, ούτε η χώρα, για εσωτερικές διαμάχες και αριθμούς. «Μπήκα μόνος στην πολιτική, δεν είμαι ομαδάρχης, δεν έχω φρουρά ούτε τάση. Και δε θα γίνω Πρόεδρος φρουράς ή τάσης», τόνισε, υπογραμμίζοντας την προσωπική του δέσμευση προς τα μέλη του κόμματος.

Ο Κασσελάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δύσκολη οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τα στελέχη να συνεισφέρουν οικονομικά για την πληρωμή των εργαζομένων στα κομματικά μέσα. Δήλωσε μάλιστα ότι ο ίδιος θα διπλασιάσει το ποσό της συνολικής συνεισφοράς, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι μισθοί και τα επιδόματα.

Τέλος, έθεσε ως προτεραιότητα το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Οκτώβριο, όπου θα καθοριστεί η μελλοντική πορεία του κόμματος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα αλλάξει σε ένα σύγχρονο κόμμα των μελών του και των πολιτών ή θα βουλιάξει οριστικά μέσα στις φρουρές και τους φρούραρχους», κατέληξε ο Κασσελάκης, προσκαλώντας όποιον θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία να το πράξει τώρα, με αξιοπρέπεια.

Αυτή η ανάρτηση αναδεικνύει την αποφασιστικότητα του Κασσελάκη να μην επιτρέψει οι εσωτερικές έριδες να παραλύσουν το κόμμα σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική πολιτική σκηνή.

Δείτε την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη μέσω Twitter, όπου απαντά στην αμφισβήτηση της ηγεσίας του από τον Παύλο Πολάκη και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κασσελάκης καλεί όσους θέλουν να διεκδικήσουν την ηγεσία να το πράξουν ανοιχτά, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενότητα και συλλογική δράση μέσα στο κόμμα. Παράλληλα, αναφέρεται στη δύσκολη οικονομική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ και προτείνει συγκεκριμένες λύσεις για την πληρωμή των εργαζομένων.

του Δημήτρη Κουτσούκου





Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ