Το 2025 η Suzuki γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της. Το δημοφιλές και αγέραστο SV650 κλείνει τα 25 χρόνια ζωής και η Suzuki το γιορτάζει με μια νέα σειρά χρωματισμών.



Θα μπορούσε βέβαια η Suzuki να μας δώσει και μια ειδική έκδοση για το μοντέλο της – ίσως έρθει αργότερα στη χρονιά, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι επιμένει να διατηρεί στην παραγωγή μια τόσο σημαντική και διασκεδαστική μοτοσικλέτα με χαμηλό κόστος στην αγορά σημαίνει πολλά.



Για το 2025 λοιπόν η Suzuki SV650 θα είναι διαθέσιμη σε τρεις νέους χρωματικούς συνδυασμούς. Η πρώτη είναι το παραδοσιακό μπλε με μαύρη ουρά και μπλε ζάντες, η δεύτερη είναι με πράσινο ματ ρεζερβουάρ και χρυσές ζάντες και η τρίτη με μαύρο ρεζερβουάρ και χρυσές ζάντες και πλαίσιο.



Στο τεχνικό κομμάτι δεν έχουμε αλλαγές. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος V2 645 κ.εκ. με απόδοση 73 ίππους και 64 Nm ροπής. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. και ένα μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης.

Η Suzuki SV650 παραμένει από τις πιο προσιτές naked της κατηγορίας με την τιμή της να βρίσκεται στα 7.695 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ