Εκτός από μια μοναδική έκδοση Targa του Battista, η Automobili Pininfarina αποκάλυψε την τελευταία της συλλεκτική έκδοση του ηλεκτρικού υπεραυτοκίνητου των 1.900 ίππων. που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey. H εξατομικευμένη έκδοση είναι ένας φόρος τιμής της μάρκας στη μικρή ιταλική πόλη Cambiano.

Ενώ άλλες εκδόσεις του Battista έχουν κατασκευαστεί με εντυπωσιακά σχέδια χρωμάτων, ο ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου ήταν πιο συγκρατημένος, επιλέγοντας για φινίρισμα μια απλή απόχρωση του λευκού. Διάφορα άλλα στοιχεία είναι βαμμένα μαύρα, όπως οι κολόνες, η οροφή και μέρος της κουκούλας, ενώ τα ανθρακονήματα είναι ορατά, κυρίως στο μπροστινό τμήμα.



Το κάτω μέρος στην πίσω αεροτομή του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό. Περιλαμβάνει έναν περίπλοκο, ζωγραφισμένο στο χέρι χάρτη της περιοχής Cambiano, με ένα σχηματοποιημένο σχέδιο της γραμμής παραγωγής του Battista.



Τα πάνελ στις πόρτες παρουσιάζονται επίσης με παρόμοιες εικόνες και έχουν χαραχθεί με λέιζερ, με τη φράσεις «Εκεί που όλα ξεκινούν» και «Φτιαγμένο στην Ιταλία με αγάπη».



Το εσωτερικό του Battista είναι επίσης ιδιαίτερο. Στο επάνω μέρος των καθισμάτων εμφανίζεται η ίδια ασπρόμαυρη σχεδίαση «dogtooth» όπως βρέθηκε στο περσινό εκθεσιακό αυτοκίνητο B95 Barchetta . Η υπόλοιπη καμπίνα είναι φινιρισμένη σε μαύρο δέρμα, με λευκές ραφές αντίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ