Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές και εντυπωσιακές σπορ μοτοσικλέτες να μπαίνουν στο στόλο της αστυνομίας προκειμένου να κόψουν τον… αέρα των «γρήγορων» και συνήθως παράνομων οδηγών στους δρόμους.



Στη Βρετανία, οι επικεφαλής της αστυνομίας αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα φέρνοντας στο δυναμικό τους μια πολύ ιδιαίτερη και σίγουρα γρήγορη μοτοσικλέτα. Στην περιοχή του North Yorkshire η αστυνομία πλέον έχει στη διάθεσή της εκατό BMW M1000RR. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη μάλιστα με το πακέτο M Performance που περιλαμβάνει πολλά εξαρτήματα από ανθρακονήματα και το κόστος στη Μ. Βρετανία φτάνει τα 33.000 ευρώ.



Η βρετανική αστυνομία ωστόσο αναφέρει ότι δεν αγόρασε τις σπορ μοτοσικλέτες αλλά τις δανείστηκε για δοκιμαστική χρήση. Στόχος δεν είναι να κυνηγάει με υψηλές ταχύτητες παράνομους αναβάτες, αλλά να… συζητήσει μαζί τους και να τους συνετίσει.



Όσο για την BMW M1000RR, πρόκειται για ένα εκρηκτικό superbike με απόδοση 214 ίππους και 193 κιλά βάρος. Μπορεί άνετα να ξεπεράσει τα 300 χλμ./ώρα και να κινηθεί με εκπληκτικό τρόπο χάρη στις κορυφαίες αναρτήσεις, τα αεροδυναμικά και τα ηλεκτρονικά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ