Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έθεσε θέμα εσωκομματικών εκλογών, ζητώντας την άμεση προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου. Ο Πολάκης, γνωστός για τις έντονες τοποθετήσεις του, προκάλεσε τον νυν πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη να δρομολογήσει τη διαδικασία, αναφέροντας ότι το κόμμα χρειάζεται άμεση ανανέωση για να προχωρήσει μπροστά.

Η πρόταση αυτή έρχεται σε μια περίοδο εσωτερικών αναταράξεων, καθώς εντός του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν διαφωνίες για την πορεία του κόμματος και τις αλλαγές στο καταστατικό και το όνομά του. Ορισμένα στελέχη, όπως ο Νίκος Παππάς και ο Βασίλης Κόκκαλης, έχουν εκφράσει επιφυλάξεις για τις προτεινόμενες αλλαγές, παρά την υποστήριξή τους στον Κασσελάκη. Ο Πάνος Ρήγας, επίσης, πρότεινε να μετατεθεί η συζήτηση για την αλλαγή ονόματος προς το τέλος της διαδικασίας αναθεώρησης του καταστατικού.

Αναμένεται η αντίδραση του Κασσελάκη και των υπολοίπων στελεχών του κόμματος, καθώς οι εξελίξεις μπορεί να καθορίσουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στο εγγύς μέλλον.



Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ