Ο καινούριος πόθος των φανατικών των supercars είναι η Lamborghini Temerario. Το ιταλικό αυτοκίνητο ήρθε για να αντικαταστήσει την Huracan και από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε έκανε πολλούς να αναστενάξουν.

Εκτός από την επιβλητική εμφάνιση, η νέα Lambo είναι εξοπλισμένο με τον υβριδικό V8 κινητήρα των 4.0 λίτρων ο οποίος με τη βοήθεια δύο τούρμπο και τριών ηλεκτρικών μοτέρ αποδίδει συνδυαστικά 920 ίππους! Είναι μεν λίγο πιο βαρύ από την Huracan, ωστόσο οι επιδόσεις είναι αδιανόητες με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται 2,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 343 χλμ./ώρα.



Μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Lamborghini Temerario έγινε στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου στο Μοντερέι. Το κοινό μαζεύτηκε γρήγορα γύρω από το εξωτικό supercar και μόλις ο ιδιοκτήτης έθεσε τον κινητήρα σε λειτουργία εντυπωσίασε το πλήθος με τον ήχο του.

Η Lamborghini Temerario είναι ένα μοναδικό supercar και το πιθανότερο είναι ότι θα εντυπωσιάσει τους φανατικούς όλων των ηλικιών μόλις ξεκινήσει η διάθεσή του. Ακούγεται επίσης εντυπωσιακά, ειδικά κατά τη διάρκεια της εκκίνησης και μπορούμε να πούμε ότι οι μηχανικοί της Lamborghini αφιέρωσαν πολύ χρόνο για να τελειοποιήσουν το soundtrack.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ