Στην MG Motor έχουν ακόμα έναν λόγο να είναι ικανοποιημένοι. Η παρουσίαση του καινούργιου MG ZS Max Hybrid+ σημαίνει πολλά γι’ αυτούς, για την επέκταση της γκάμας της εταιρείας, για την τεχνολογική εξέλιξη των αυτοκινήτων της αλλά και για τον ανταγωνισμό.

Το νέο SUV μοντέλο της βρετανικής εταιρείας έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το MG ZS, πιο σύγχρονη σχεδίαση, το προηγμένο και αποτελεσματικότερο σύστημα υβριδικής διάταξης «Hybrid+», καλύτερη ποιότητα κατασκευής, υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού και πολύ καλή τιμή πώλησης γι’ αυτά που προσφέρει.



Συγκεκριμένα, το νέο MG ZS Max Hybrid+ έχει διαστάσεις που αντιστοιχούν στην Toyota Corolla Cross ή στο Dacia Duster, για παράδειγμα. Ωστόσο, η τιμή του αναμένεται να είναι μικρότερη αυτών, ίσως αντίστοιχη ή και μικρότερη ενός Renault Captur, ενός Nissan Juke ή ενός Toyota Yaris Cross.

Αυτό φαίνεται από την ανακοίνωση των τιμών πώλησής του στη Βρετανία, όπου η βασική έκδοση του καινούργιου SUV μοντέλου της εταιρείας είναι φτηνότερη από την αντίστοιχη όλων των τριών τελευταίων αναφερθέντων μοντέλων.



Η MG Motor έχει αρχίσει ήδη την παραγωγή του MG ZS Max Hybrid+ και οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες τους αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του προσεχούς Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε.

Αυτό θα συμπέσει με μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τη χώρα μας, με τη διοργάνωση της Έκθεσης Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024». Αυτή θα διεξαχθεί από τις 5-13 Οκτωβρίου στο διεθνών προδιαγραφών Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην οποία θα γίνει η επίσημη πανελλαδική παρουσίασή του.



To υβριδικής διάταξης σύστημα του MG ZS Max Hybrid+ αποτελείται από τον χωρητικότητας 1,5 λίτρων βενζινοκινητήρα που αποδίδει 102 ίππους και από τον ηλεκτροκινητήρα των 136 ίππων. Η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του συστήματος φτάνει τους 197 ίππους.

Όπως έχει ανακοινώσει η βρετανική εταιρεία, αρχικά το νέο SUV μοντέλο της θα διατίθεται σε αυτή τη μηχανολογική έκδοση. Αργότερα, εντός της χρονιάς, θα είναι διαθέσιμη και αυτή μόνο με τον θερμικό κινητήρα, ενώ εντός του 2025 θα αρχίσει να πωλείται και η αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του η οποία μάλλον θα έχει διαφορετική ονομασία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ