Η VMoto οφείλει σε έναν μεγάλο βαθμό την επιτυχία της στο κορυφαίο CPX. Το ηλεκτρικό scooter από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε για τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητα του δίνοντας μια ολοκληρωμένη λύση αστικής μετακίνησης.

Για το 2024 η VMoto προχώρησε σε μια σημαντική αναβάθμιση του CPX παρουσιάζοντας την έκδοση Explorer. Σχεδιαστικά το scooter είναι εντελώς καινούριο με νέα μάσκα και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα LED. Οι διαστάσεις του επίσης έχουν μειωθεί κάνοντάς του πιο ευέλικτο και πρακτικό στην πόλη, χωρίς όμως να χάσει την άνεση για την οποία ξεχώρισε.



Ο ηλεκτροκινητήρας είναι πολύ ισχυρός με απόδοση 7 kW (8 kW μέγιστη ισχύ) και τελική ταχύτητα που φτάνει τα 105 χλμ./ώρα. Οι δύο μπαταρίες από την άλλη είναι λιθίου αποσπώμενες που χαρίζουν αυτονομία 100 χιλιόμετρα στο scooter και φορτίζονται σε μόλις 3,5 ώρες σε οικιακή πρίζα.



Premium είναι και ο εξοπλισμός του scooter με σύστημα ABS στα φρένα, ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, σύστημα Keyless και USB θύρα φόρτισης.



Το νέο VMoto CPX Explorer είναι διαθέσιμο στην τιμή των 6.066 ευρώ σε δύο χρωματισμούς (μαύρο-λευκό) και με το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 η τιμή μειώνεται στα 4.466 ευρώ. Θα το βρείτε στο δίκτυο της Motoway.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ