Στην καρδιά του καλοκαιριού η Ducati μας είχε αναστατώσει παρουσιάζοντας ξαφνικά το πρώτο επεισόδιο της σειράς World Premiere 2025 με πρωταγωνίστρια την ολοκαίνουρια Ducati Panigale V4. Αφορμή για εκείνη την παρουσίαση ήταν η εκδήλωση WDW 2024 στο Μιζάνο.

Πλέον η ροή των νέων μοντέλων της Ducati επανέρχεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς καθώς ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Ducati World Premiere 2025. Η σειρά διαδικτυακών επεισοδίων ξεκινάει στις 19 Σεπτεμβρίου και έχει τίτλο «Expand Your Limits».



Στη συνέχεια ακολουθούν δυο επεισόδια μέσα στον Οκτώβριο. Στις 7 του επόμενου μήνα έχουμε το «You can wear black at any time» που μπορούμε να εικάσουμε ότι θα είναι μια all-black έκδοση κάποιας μοτοσικλέτας. Αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με το επεισόδιο «Celebratory Beauty».



Τον Νοέμβριο, λίγο πριν την έναρξη της EICMA 2024, υπάρχει το επεισόδιο «Extended Experience» που εικάζουμε ότι έχει να κάνει με κάποιο Multistrada. Τέλος, στις 5 Δεκεμβρίου ίσως έχουμε την μεγαλύτερη έκπληξη καθώς ο τίτλος «Unlock Everyday Adventure» παραπέμπει σε ένα νέα μοντέλο αστικής μετακίνησης – ίσως ένα μικρότερο naked ή ένα μικρότερο Multistrada.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ