Τον εφιάλτη από επίθεση σκύλου έζησε μια γυναίκα στη Χαλκιδική, ενώ περπατούσε στον δρόμο, η οποία υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. 

Η 39χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά απο την επίθεση σκύλου, στη Χαλκιδική, περιγράφει στο newsit.gr τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (16.09.2024) λίγο μετά τις 8 το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής. 

Ο μεγαλώσομος σκύλος, που διέφυγε απο τα χέρια της γυναίκας που το κρατούσε, όρμηξε στην 39χρονη γυναίκα και τη δάγκωσε στο χέρι. Η ίδια σοκαρισμένη περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν: «Ήμουν πολύ τυχερή που σήκωσα το χέρι και με δάγκωσε εκεί και δεν έφτασε στο κεφάλι μου. Δόξα τω Θεώ που ήμουν εγώ και δεν όρμηξε σε κάποιο παιδί ή καποιον ηλικιωμένο.

Περπατούσα στον δρόμο, είχα αφήσει τα παιδιά μου στις δραστηριότητες τους. Ξαφνικά είδα την κυρία με τον σκύλο και άκουσα την κυρία να μου φωνάζει τρέχα. Είχε φύγει απο τα χέρια της. Εγώ γενικά δεν φοβάμαι τα σκυλιά. Το συγκεκριμένο σκυλί είναι τσομπανόσκυλο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η κυρία αυτή το είχε υιοθετήσει γιατί ήταν αδέσποτο και έχουμε μάθει ότι είχε δαγκώσει κι άλλους ανθρώπους. Δεν το είχε φίμωτρο, ούτε σαμάρι. Πήδηξε πάνω μου και δάγκωσε το χέρι μου. Σε κάποιο σημείο μου έχει σκίσει το χέρι, σε άλλα σημεία έχω διαμπερή τράυματα. Τα παιδιά μου έχουν πάθει σοκ γιατί με είδαν μέσα στα αίματα.

Η κυρία ήρθε και τράβηξε τον σκύλο της απο πάνω μου και ευτυχώς ήμουν ψύχραιμη γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα».  

Η 39χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ η 56χρονη κηδεμόνας του σκύλου συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

To άρθρο «Πήδηξε πάνω μου και μου δάγκωσε το χέρι», λέει η 39χρονη που δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο στην Χαλκιδική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ