Το newsauto και ο Βασίλης Σαριμπαλίδης είχαν βρεθεί στην αντιπροσωπία της Lamborghini στην Ελλάδα την Trident Cars στην παράδοση – παραλαβή μίας συλλεκτικής Aventador με την κωδική ονομασία Ultimae.

Η συγκεκριμένη δεν είναι μία απλή Aventador καθώς θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Οι συνολικά 600 που θα περάσουν τη γραμμή παραγωγής θα διαχωριστούν σε 350 coupe και 250 cabrio και θα έχουν ένα χαρακτηριστικό που την καθιστά μοναδική.

Ο διάσημος Έλληνας πιανίστας Δημήτρης Σγούρος, γνωστός για το απαράμιλλο ταλέντο του και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές του κόσμου, είναι ο κάτοχος αυτού  του μοναδικού αυτοκινήτου. Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου αναδεικνύει τη διάθεση του καλλιτέχνη να συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τις επιδόσεις.



Η Lamborghini Aventador Ultimae είναι ένα από τα τελευταία και πιο εξελιγμένα μοντέλα της μάρκας, κλείνοντας ένα κεφάλαιο για την Aventador. Με V12 κινητήρα 6.5 λίτρων που αποδίδει 780 ίππους και επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,8 δευτερόλεπτα, είναι το απόλυτο δείγμα μηχανολογικής αριστείας. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της Lamborghini, με εντυπωσιακή σχεδίαση και προηγμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.



Ο Σγούρος, πέρα από τη μουσική του ιδιοφυΐα, είναι γνωστός και για το πάθος του για την ταχύτητα καοι την τεχνολογία, και αναμφίβολα δεν είναι τυχαία η επιλογή της Aventador Ultimae. Η συγκεκριμένη Lamborghini δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο, αλλά μια δήλωση στιλ, ισχύος και αποκλειστικότητας – χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν την καλλιτεχνική πορεία του Δημήτρη Σγούρου.
Να μιλήσουμε για επιδόσεις: Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2.8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα. Η μετάδοση μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς οι οποίοι έχουν εντυπωσιακές διαστάσεις ,255/30 -20 εμπρός και 355/25-21 πίσω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ