Το 2024 έχει κυλήσει πολύ καλά για την Triumph όσον αφορά την πρώτη της συμμετοχή σε διεθνή πρωταθλήματα motocross σε όλο τον κόσμο. Η καινούρια μοτοσικλέτα στα 250 κ.εκ. είναι πολύ ανταγωνιστική και ήδη έχει πάρει τα πρώτα βάθρα στο AMA Supercross της Αμερικής.



Το επόμενο βήμα της Triumph είναι να πάρει μέρος και στην μεγαλύτερη κατηγορία στα 450 κ.εκ. Η μοτοσικλέτα είναι έτοιμη και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί επίσημα στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supercross στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Η μοτοσικλέτα ονομάζεται TC 450-RC και έχουμε την πρώτη teaser εικόνα της από την Triumph. Ο Ρίκι Καρμικέλ πρεσβευτής της Triumph, θα αναλάβει να παρουσιάσει τη μοτοσικλέτα και θα την οδηγήσει στην πίστα.

Ο τεράστιος πρώην πρωταθλητής σχολίασε μάλιστα στο βίντεο που μεταδόθηκε από τα social media της Triumph: «Δεν θέλω απλώς να βάλω το όνομά μου σε κάτι. Θέλω να το φτιάξω από την αρχή. Αν το υποστηρίξω, αν βάλω το όνομά μου πάνω του, κάτι πρέπει να σημαίνει. Αυτό είναι το όνειρό μας, αυτό είναι επιτέλους πραγματικότητα».



Η Triumph TC 450-RC θα παρουσιαστεί στις 3 Οκτωβρίου 2024 και τότε θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο αυτό motocross.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ