To BYD Seal U DM-i είναι ένα plug-in υβριδικό SUV της κατηγορίας D, -το μήκος του φτάνει τα 4,77 μέτρα- που είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις.

Ο κινητήρας βενζίνης σε κάθε περίπτωση είναι ένας τετρακύλινδρος 1.500 κυβικών που στην εισαγωγική προσθιοκίνητη έκδοση Boost 1.5 συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει εδώ τους 218 ίππους (το 0-100 χλμ./ώρα ολοκλήρώνεται σε 8,9 δεύτερα) και η ηλεκτρική αυτονομία, χάρη στην μπαταρία των 18,3 kWh τα 80 χιλιόμετρα.

Συνολικά το Seal U DM-i Boost 1.5 μπορεί να καλύψει έως και 1.080 χιλιόμετρα πριν χρειαστεί ανεφοδιασμό σε καύσιμο και φόρτιση.



Η κορυφαία έκδοση είναι η τετρακίνητη Design AWD με δύο ηλεκτροκινητήρες και συνδυαστική απόδοση 324 ίππων (0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δεύτερα), η οποία μπορεί να καλύψει έως και 70 χιλιόμετρα καθαρά ηλεκτρικά -η μπαταρία είναι η ίδια- και έως και 870 χιλιόμετρα συνολικά.

Η φόρτιση της μπαταρίας σε wallbox μπορεί να γίνει με έως και 11 kW -τιμή κορυφαία για plug-in υβριδικό- ενώ υπάρχει και η δυνατότητα V2L, δηλαδή η τροφοδοσία εξωτερικών καταναλωτών (με ισχύ έως και 3,3 kW) με ηλεκτρική ενέργεια.

Ο εξοπλισμός όπως και σε όλα τα μοντέλα της BYD στη χώρα μας είναι πλούσιος και μπορείτε να τον δείτε αναλυτικά στις φωτογραφίες που ακολουθούν.









Η σχεδίαση του εσωτερικού ακολουθεί τη λογική και τα αισθητικά πρότυπα που ήδη γνωρίζουμε από τα άλλα μοντέλα της εταιρείας με high light τη μεγάλη, περιστρεφόμενη οθόνη του συστήματος infotainment.



To Seal U DM-i Boost 1.5 ξεκινά από τις 38.900 ευρώ και το Design 4WD από τις 46.500 ευρώ. Και τα δύο συνοδεύονται από συνολική εγγύηση 6 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων, ενώ για το σύστημα ηλεκτρικής μετάδοσηςκαι τη μπαταρία η εγγύηση φτάνει τα 8 χρόνια ή τα 200.000 χιλιόμετρα.

Για τη μπαταρία ειδικά η BYD εγγυάται πως με τη λήξη της εγγύηση η ενεργειακή της χωρητικότητα θα ξεπερνά το 70% της αρχικής.

Το νέο Seal U DM-i όπως και τα άλλα μοντέλα της BYD θα μπορείτε να τα δείτε από κοντά καθώς και να τα οδηγήσετε στην έκθεση Auto Athina που ξεκινά το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ