Παράλληλα με την παρουσίαση του εκπληκτικού ADXTG 400, η SYM για την αγορά της Ελλάδας και της Ιταλίας παρουσίασε επίσημα και το νέο ADX 300. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο crossover scooter που μπαίνει στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία των urban adventure 300αριών με άφθονη τεχνολογία και εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά.



Το νέο SYM ADX 300 είναι διαθέσιμο στο δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε. σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 5.195 ευρώ. Είναι δηλαδή μια εξαιρετικά προσιτή επιλογή η οποία δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους ακριβότερους αντιπάλους από Ιαπωνία και Ευρώπη.



Το ADX 300 χρησιμοποιεί έναν κινητήρα Euro5+ μονοκύλινδρο με απόδοση 26 ίππους και σύστημα Traction Control για αυξημένη ασφάλεια. Το πλαίσιο είναι ενισχυμένο για να μπορεί να αντέξει σε χρήση εκτός δρόμου, ενώ οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με αυξημένες διαδρομές 125 χιλ. εμπρός και 120 χιλ. πίσω.



Ο εξοπλισμός του είναι εντυπωσιακός καθώς διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Keyless, τεράστια ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών TFT, διπλή θύρα φόρτισης USB, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, τιμόνι μοτοσικλέτας με καβαλέτα, ελαστικά διπλής χρήσης και μεγάλο ρεζερβουάρ 16 λίτρων για μεγάλες αποστάσεις.



Το επόμενο διάστημα θα έχουμε και οδηγική εμπειρία από το SYM ADX 300 καθώς το οδηγήσαμε στους ελληνικούς δρόμους πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ