Η φετινή Έκθεση Μοτοσικλέτας EICMA είναι πολύ ιδιαίτερη και αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Δέκα περίπτερα, 770 εκθέτες, περισσότερες από 2.100 μάρκες από 45 χώρες και περισσότερα από 330.000 τ.μ. γεμάτα μοτοσικλέτα περιμένουν τους φίλους των δύο τροχών για μια γιορτή στην οποία το newsmoto θα δώσει το παρόν.

Επιπλέον, περισσότερες καινοτομίες, παγκόσμιες πρεμιέρες, εκθέσεις και διαγωνισμοί, επιστροφή όλων των μεγάλων κατασκευαστών, πρωταθλητές και θρύλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, gaming, έκθεση ιστορικών μοτοσικλετών, start-ups και ασφάλεια σε δύο τροχούς, όλα θα βρίσκονται στο Μιλάνο.



Η 81η Έκθεση EICMA αποτελεί ορόσημο καθώς γιορτάζει την επέτειο 110 ετών της Διεθνούς Έκθεσης Μοτοσικλέτας. Από τις 5 έως και τις 10 Νοεμβρίου στη Φιέρα Ρο στο Μιλάνο, θα βρεθούν όλες οι νέες μοτοσικλέτες του παρόντος και του μέλλοντος.



έτος θα είναι όλοι (επιστρέφει και η BMW Motorrad), θα υπάρχουν φυσικά ειδικοί χώροι όπως το MotoLive για δράση με κασκαντέρ, αγώνες motocross και test rides, θα υπάρχει επίσης το Temporary Bikers Shop, ένας εμπορικός χώρος για αξεσουάρ μοτοσικλέτας, ενώ θα δούμε και πολλές ιστορικές μοτοσικλέτες λόγω της 110η επετείου της Διεθνούς Έκθεσης μοτοσικλέτας.



Το newsmoto θα βρίσκεται από τις 5 Νοεμβρίου μέσα στη δράση και θα σας μεταφέρει όλα τα νέα από τη φετινή EICMA 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ