Η Tesla εδώ και αρκετά χρόνια έπαψε να είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος κατασκευαστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που τράβηξε την προσοχή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Σήμερα, η αμερικανική εταιρεία συγκαταλέγεται στην ελίτ του κλάδου, με αντιπροσωπείες σε όλες τις ηπείρους. Είναι τέτοιος ο όγκος εργασιών της, που είναι αδύνατο για ένα άτομο να καλύψει τα πάντα, ακόμα κι αν αυτό (το… άτομο) έχει τις δεξιότητες και τη δύναμη του Ίλον Μασκ!

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ο Μασκ διόρισε τον Omead Afshar ως επικεφαλής των τμημάτων της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, δύο από τις κύριες αγορές της εταιρείας.



Ο Afshar είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Μασκ, από την αρχή της ραγδαίας εξέλιξης της Tesla. Επίσημα, εργάζεται στο Γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου, ως Αντιπρόεδρος και Επόπτης Παραγωγής και Πωλήσεων. Η φιγούρα του δεν είναι πολύ γνωστή στην κοινότητα, αν και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα. Όχι τόσο όσο ο εργοδότης του, φυσικά.

Αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στην ηγετική κλίμακα της Tesla. Ο Ashok Elluswamy είναι πλέον αντιπρόεδρος του Autopilot, καθώς και του λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης και ο Milan Kovac είναι αντιπρόεδρος της Optimus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ