Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν στο NBA έχει ξεκινήσει, με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνουν πρεμιέρα κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου (02:30 ώρα Ελλάδας).

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι τη φετινή σεζόν και έχουν ως στόχο τον τίτλο του NBA, αλλά λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, θυμίζουν… νοσοκομείο.

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν αγωνίστηκε καθόλου στην Preseason για να προφυλαχθεί τοι γόνατό του, ενώ το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Πολ Τζορτζ υπέστη υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο σε ένα από τα τελευταία φιλικά της ομάδας και είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα με τα “ελάφια” του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το νέο πρόβλημα ήρθε όμως από τον Ταϊρίς Μάξεϊ, καθώς στο φινάλε της Preseason του NBA, χτύπησε στο δάχτυλο του χεριού του και έδειξε να πονάει αρκετά, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί από τη συνέχεια του αγώνα.

Ο γκαρντ των Σίξερς είναι έτσι με τη σειρά του αμφίβολος για το ματς με τους Μπακς.

To άρθρο «Νοσοκομείο» οι Φιλαδέλφεια Σίξερς πριν το παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς στην πρεμιέρα του NBA δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ