Συμφωνία με το brand Hot Wheels έκλεισε η Formula 1 για την κατασκευή και παραγωγή μονοθεσίων υπό κλίμακα. Το πρώτο, μάλιστα, έχει ήδη βγει, απλώς δεν αναπαριστά το μονοθέσιο καμίας ομάδας.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί σχετικά άμεσα, αφού το πρώτο Hot Wheels αυτοκινητάκι F1 αποτελεί απλώς μία πρώτη εικόνα. Η μινιατούρα έρχεται με τρία σετ τροχών Real Rider, για να τοποθετείς ό,τι «ελαστικά» θες στο μονοθέσιο.



Αργότερα, αναμένεται να βγει ολόκληρη σειρά από Hot Wheels F1 αυτοκινητάκια, που καθένα θα αναπαριστά το μονοθέσιο κάθε ομάδας του grid.

Το λευκό κυριαρχεί αισθητικά σε αυτό το πρώτο Hot Wheels F1, ενώ το εσωτερικό είναι μαύρο. Ο αγωνιστικός αριθμός 68 κοσμεί το ρύγχος και σηματοδοτεί το έτος που το brand Hot Wheels παρουσιάστηκε από την Mattel.

Το πρώτο μονοθέσιο Hot Wheels κοστίζει 25 δολάρια και τώρα μπορεί καθένας να το προπαραγγείλει για το παιδί του (ή για τον ίδιο). Ωστόσο, θα αργήσει να το παραλάβει, καθώς η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η παραγγελία δε θα έχει παραδοθεί πριν τις 27 Ιουνίου του 2025.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ