Μεγάλες celebrity, όπως ο Drake, συνήθως στρατολογούν κάποιον ειδικό για να τους κλείσει ένα αυτοκίνητο που θέλουν να αγοράσουν. Ακριβώς όπως έκανε πρόσφατα ο Σακίλ Ο’Νιλ που ήθελε να αποκτήσει δεύτερο Tesla Cybertruck.

Ακολουθώντας παρόμοια προσέγγιση, ο Drake έβαλε μία αντιπροσωπεία του Μαϊάμι που εξειδικεύεται σε βίντατζ supercar να συμφωνήσει με ιδιωτική έκθεση αυτοκινήτων στο Άμπου Ντάμπι για την απόκτηση μίας σπανιότατης Mercedes CLK GTR Roadster έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων!

Αλλά η συμφωνία εμπεριείχε και την απόκτηση μίας limited-edition Lamborghini Reventon έναντι ενός έξτρα εκατομμυρίου. Και εκεί, ο διάσημος ράπερ έκανε πίσω, αφήνοντας την Curated -την αντιπροσωπεία που του έκλεισε τη συμφωνία- σύξυλη.

Η απορία ως προς το γιατί ο Drake δεν ήθελε και τη Lamborghini παραμένει. Εάν, όμως, απορείτε γιατί η συγκεκριμένη Mercedes κοστίζει όσο τέσσερα σύγχρονα hypercar, τότε σας έχουμε την απάντηση.



Διότι η συγκεκριμένη είναι μόλις μία από τις έξι CLK GTR σε διαμόρφωση roadster που παράχθηκαν ποτέ. Και με τιμή στα 12 εκατομμύρια δολάρια, είναι εύκολα ένα από τα πιο πολύτιμα κομμάτια με λογότυπο το χαρακτηριστικό αστέρι.

Συν τοις άλλοις, αποτελεί ωδή στις αντίστοιχες αγωνιστικές Mercedes, με τη διαφορά ότι οι πολιτικές εκδόσεις κατέληξαν να είναι ισχυρότερες από τα αγωνιστικά, με τον V12 των 6,9 λίτρων να αποδίδει πάνω από 620 ίππους.

Να τονίσουμε, ότι η ιδιωτική συλλογή στην οποία ανήκε το αυτοκίνητο είναι του Σεΐχη του Άμπου Ντάμπι, Sultan bin Zayed Al Nahyan και ονομάζεται SBH Royal Auto Gallery. Η συγκεκριμένη διαθέτει αυτοκίνητα που η συνολική τους αξία ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.



Ως προς τη συμφωνία, η Curated δέχθηκε τον όρο του να αποκτήσει και την περιορισμένης έκδοσης Lamborghini Reventon, συνεπώς κατέληξε να δώσει 13 εκατομμύρια δολάρια.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Drake έχει ήδη στην κατοχή του αυτοκίνητα που η συνολική αξία τους φτάνει τα περίπου 11 εκατομμύρια δολάρια.



Συνεπώς, εάν αποκτούσε και αυτά τα δύο θα υπερδιπλασίαζε αυτή την τιμή. Αλλά για δικούς του λόγους, δεν ήθελε και τη Reventon. Σίγουρα, το θέμα του δεν ήταν τα χρήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ