Η Λειψία κέρδισε 2-0 εκτός έδρας την Μάιντς και σκαρφάλωσε στην 1η θέση της Bundesliga, έχοντας ένα περισσότερο παιχνίδι από την Μπάγερν Μονάχου. Ήττα με 3-1 για την Άουγκσμπουργκ του Δημήτρη Γιαννούλη από την Φράιμπουργκ.

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λειψία. Η ομάδα Μάρκο Ρόζε επικράτησε με σκορ 2-0 απέναντι στην Μάντς και έφτασε τους 17 πόντους μετά από 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Bundesliga.

Οι «ταύροι» προηγήθηκαν στο με τον Τσάβι Σίμονς στο 20΄ενώ στο 37΄ο Γουίλι Ορμπαν έκανε το 2-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Με αυτό τον τρόπο η Λειψία συνέχισε αήττητη στο πρωτάθλημα και δείχνει πως έχει αρκετά υψηλές βλέψεις για τη φετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρέθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι στο βασικό σχήμα της Άουγκσμπουργκ, ωστόσο η ομάδα του Έλληνα μπακ-χαφ γνώρισε την ήττα με 3-1 σκορ από την Φράιμπουργκ εκτός έδρας. 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε βασικός σε όλο το παιχνίδι και ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν για την ομάδας του.

Από την πλευρά της η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν κέρδισε με δυσκολία την Άιντραχτ Φραγκφούρτης, με τις «ασπιρίνες» να ανεβαίνουν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μαρμούς με εύστοχο πέναλτι «άνοιξε» το σκορ στο 16΄με τον Άντριχ να ισοφαρίζει στο 25΄προτού ο Μπονιφέις κάνει το 2-1 στο 71΄.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (19/10/24) στην Bundesliga

Γκλάντμπαχ-Χαϊντενχάιμ 3-2

Μάιντς-Λειψία 0-2

Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 3-1

Χοφενχάιμ-Μπόχουμ 3-1

Λεβερκούζεν-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη 19:30

To άρθρο Bundesliga: Νίκη κορυφής για Λειψία, βασικός ο Γιαννούλης στην ήττα της Άουγκσμπουργκ δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ