Δεύτερο χατ-τρικ για τον Λιονέλ Μέσι σε διάστημα τεσσάρων ημερών, νίκη για την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον με το εντυπωσιακό 6-2. Πέρασε στο 57′ και το σημείωσε μέσα σε 24 λεπτά! Η ομάδα του Αργεντινού πανηγύρισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, κάνοντας ρεκόρ πόντων στο MLS.

Το χατ τρικ του Λιονέλ Μέσι οδήγησε την Ίντερ Μαϊάμι σε νέο ρεκόρ βαθμών σε μία σεζόν στο MLS μετά τη νίκη της με 6-2 επί της φιλοξενούμενης Νιου Ίγκλαντ Ρεβολούσιον, για να κλείσε την κανονική περίοδο στο MLS.

Η Ίντερ Μαϊάμι, που έχει ήδη εξασφαλίσει το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής, έφτασε τους 74 βαθμούς με αυτή τη νίκη, ρεκόρ στο MLS (34 συναντήσεις ανά ομάδα) και θα εμφανιστεί ως το φαβορί για τον τίτλο που θα απονεμηθεί στο τέλος των play-off που ξεκινούν την Τετάρτη.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε στον αγώνα μέχρι το 58ο λεπτό, ο Μέσι βοήθησε στο γκολ του Μπέντζαμιν Κρεμάσκι λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο σούπερ σταρ επιθετικός βγήκε από τον πάγκο. Στη συνέχεια, ο Μέσι σημείωσε τα τελευταία τρία γκολ σε διάστημα 12 λεπτών (78’, 81’, 89’).

Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 έχει σκοράρει 20 φορές σε 19 αγώνες της κανονικής περιόδου φέτος, έχοντας επιστρέψει τον Σεπτέμβριο από δίμηνη διακοπή λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Πριν από λίγες ημέρες σημείωσε χατ-τρικ με τη φανέλα της Αργεντινής, στο 6-0 επί της Βολιβίας.

Ο Λουίς Σουάρες είχε δύο γκολ (40’, 43’) και δύο ασίστ για την Ίντερ Μαϊάμι που στην αρχή έμεινε πίσω στο σκορ (0-2).

Τόσο ο Μέσι όσο και ο Σουάρες ολοκλήρωσαν την πρώτη τους πλήρη σεζόν στο MLS με 20 γκολ ο καθένας. Ο Μέσι είχε επίσης 16 ασίστ στους 19 αγώνες του στην κανονική περίοδο, ενώ ο Σουάρες συνέβαλε με εννέα ασίστ σε 27 αγώνες.

Ο Λούκα Λανγκόνι (2’) και ο Ντίλαν Μπορερό (34’) σκόραραν για την Νιου Ίγκλαντ, της οποίας η απογοητευτική σεζόν ολοκληρώθηκε με ένα σερί τεσσάρων αγώνων ήττας. Τερμάτισε 14η στην Ανατολική Περιφέρεια των 15 ομάδων.

To άρθρο Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ-τρικ και η Ίντερ Μαϊάμι έκανε ιστορικό ρεκόρ στο MLS δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ