Η εκκίνηση στο Grand Prix της Αυστραλίας σε καμία περίπτωση δεν μας προετοίμασε για το τελικό αποτέλεσμα στο Φίλιπ Άιλαντ. Ο Μαρκ Μάρκεθ για μια ακόμα φορά έκανε πολύ κακή εκκίνηση, αυτήν τη φορά όμως χωρίς δική του υπαιτιότητα.

Όταν αφαίρεσε τη ζελατίνα από το κράνος του για να καθαρίσει η ορατότητά του στη γραμμή εκκίνησης, το πλαστικό κόλλησε κάτω από τη μοτοσικλέτα του. Μόλις λοιπόν άνοιξε το γκάζι για να ξεκινήσει πήγε στον πίσω τροχό της Ducati του με αποτέλεσμα να σπινάρει παρατεταμένα και να μείνει τελικά στην 11η θέση πηγαίνοντας στην πρώτη στροφή.



Αμέσως όμως ο Ισπανός, έχοντας πολύ καλό ρυθμό, άρχισε να ανακάμπτει και τελικά βρέθηκε στην 3η θέση στο μέσο του αγώνα παλεύοντας με τους Πέκο Μπανάια και Χόρχε Μαρτίν.

Στους τελευταίους 6 γύρους έμεινε στη μάχη της νίκης με τον Μαρτίν. Έπειτα από μερικά εντυπωσιακά προσπεράσματα κατάφερε να περάσει πρώτος και τελικά να φτάσει σε μια εντυπωσιακή νίκη, την 3η φετινή του.



Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χόρχε Μαρτίν ο οποίος κατάφερε να αυξήσει στους 20 βαθμούς από τον Πέκο Μπανάια ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση του βάθρου. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο αφήνοντας πίσω τους Μπαστιανίνι και Μορμπιντέλι.

Ταχύτερη KTM ήταν στην 7η θέση του Μπραντ Μπίντερ, ενώ οι Βινιάλες, Κουαρταραρό και Ραούλ Φερνάντεζ έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενος αγώνας σε μία εβδομάδα (25-27 Οκτωβρίου) στην Ταϊλάνδη.

Αποτελέσματα Αγώνα



Βαθμολογία Πρωταθλήματος



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ