Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται o θάνατος του 37χρονου επιχειρηματία που έπεσε από τον τέταρτο όροφο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στο Βόλο το Σάββατο (19.10.2024).

Η ιατροδικαστική έκθεση απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, που αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο θάνατος του επιχειρηματία στον Βόλο προήλθε από τα σοβαρά κατάγματα που προκλήθηκαν σε όλο του το σώμα από την πτώση, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο γύρω από τα αίτια, που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό.

Ο 37χρονος έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα της συντρόφου του, ενώ βρίσκονταν κι αυτή εκεί. Από τις έρευνες όμως τόσο των αστυνομικών, όσο και του ιατροδικαστή η νεαρή δεν φαίνεται να εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στην υπόθεση, αφού δεν βρέθηκαν πάνω της σημάδια κακοποίησης κακώσεων και αμυχών γεγονός που θα αποδείκνυε ότι προηγήθηκε κάποιος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, που θα μπορούσε να οδηγήσει στην πτώση του 37χρονου από το μπαλκόνι.

«Έχει βγει η ιατροδικαστική κι έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Είμαστε σε αναμονή για τις τοξικολογικές και περιμένουμε να σχηματιστεί δικογραφία για να έχουμε πλήρη εικόνα. Η οικογένεια έχει διορίσει τον κ. Παυλίδη για να κάνει κάποια ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη. Είναι πολλά που είναι μετέωρα αυτή τη στιγμή, έχουμε όμως αποκλείσει το σενάριο της αυτοκτονίας», λέει στο newsit.gr o δικηγόρος της οικογένειας, Άλκης Γκανάτσιος.

«Η αλήθεια για το τι έχει συμβεί θα φανεί κι αυτή τη στιγμή είμαστε σε αναμονή εξελίξεων. Η οικογένεια χρειάζεται απαντήσεις γιατί το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει. Οι διαδικασίες αυτές απαιτούν χρόνο κι αν υπάρξει κάποια ανατροπή θα πάρει ακόμα περισσότερο. Η κοπέλα που βρίσκονταν μαζί του, εξετάστηκε κι είναι καθαρή» συμπλήρωσε.

Παρότι εξετάζονται αρκετά σενάρια, ωστόσο με τα έως τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αντιθέτως τα ευρήματα που έχουν συλλεχθεί δείχνουν σαν πιθανότερη αιτία θανάτου το ατύχημα. Ο 37χρονος βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στον Βόλο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Η σορός του εντοπίστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας γύρω στις εννέα το πρωί, ενώ ο θάνατός του σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πληρώματος του ΕΚΑΒ προήλθε ώρες νωρίτερα, καθώς το σώμα του είχε, ήδη, περιέλθει σε ακαμψία.

Ο επιχειρηματίας βρίσκονταν στο σπίτι της φίλης του η οποία όμως δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό, καθώς τη στιγμή που ο 37χρονος έπεσε από το παράθυρο εκείνη κοιμόταν.

To άρθρο Θρίλερ με τον θάνατο του 37χρονου επιχειρηματία στον Βόλο – Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο αυτοκτονίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ