Ο αρχιδιαιτητής, Στεφάν Λανουά, δικαιώνει τον Σλοβένο ρέφερι του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, για την απόφασή του, να μην δώσει πέναλτι στη φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Μπάμπα.

Η ανάλυση του αρχιδιαιτητή, Στεφάν Λανουά, για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το οποίο ο διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε.

“Σε αυτήν την περίπτωση ο αμυνόμενος (Μπάμπα) προσπαθεί να κοντράρει την μπάλα για να προσπαθήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιθετικός παίζει την μπάλα και μετά κλωτσάει τον αμυνόμενο στη γάμπα. Απόφαση: κανένα πέναλτι” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στεφάν Λανουά στο video με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία: “Ο παίκτης αγγίζει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, αλλά με το χέρι στο οποίο στηρίζει το σώμα του. Καμία επιπλέον κίνηση, δεν τεντώνει το χέρι του, φυσική κίνηση”.

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο εντός έδρας ματς με την Athens Kallithea: “Σε αυτήν την περίπτωση ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το VAR αναλύσει την επίθεση από το ξεκίνημά της και βλέπουμε ότι το νούμερο 27 του Άρη κερδίζει την μπάλα με το χέρι πριν το πέναλτι. Απόφαση: το πέναλτι πρέπει να ακυρωθεί. Το VAR πρέπει να παρέμβει για να διορθώσει την απόφαση”.

To άρθρο Λανουά για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Κανένα πέναλτι! Ο Μπάμπα βάζει κόντρα και ο Λιβάι Γκαρσία τον κλωτσάει στη γάμπα δημοσιεύτηκε στο ELLADASPORTS .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ