Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου στην επίθεση της Μαρσέιγ, φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να αναζητά η ομάδα της Μασσαλίας.
Όπως αναφέρει το γαλλικό ποδοσφαιρικό περιοδικό «France Football» ο Μάριο Μπαλοτέλι αρέσει στην Μαρσέιγ. Το συμβόλαιο του Ιταλού επιθετικού της Νις, λήγει στο τέλος του μήνα και ο προπονητής της Μαρσέιγ Ρούντι Γκαρσία, έχει εντείνει τις επαφές με τον παίκτη, παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.
Την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας «Equipe», η Μαρσέιγ έχει βάλει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών τον Κώστα Μήτρογλου, έχοντας αποφασίσει την παραχώρησή του.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post «France Football»: Η Μαρσέιγ θέλει Μπαλοτέλι για…αντι-Μήτρογλου appeared first on sports.ert.gr.
2018-06-04 09:12:10