Έμφαση σε μεγαλύτερες ελαφρύνσεις, μικρότερες εισφορές, εργασιακές παρεμβάσεις

Το κυβερνητικό πακέτο θα περιλαμβάνει την αναφορά για μείωση ενός σημαντικού ΦΠΑ, στην προσπάθεια να περαστεί το μήνυμα ότι θα γίνουν βήματα ελάφρυνσης του φορολογικού βάρους, για ελάφρυνση ευρείας ομάδας επαγγελματιών, κατά πάσα βεβαιότητα θα αφορά στις εισφορές των αυτοαπασχολούμενων, για μείωση του ΕΝΦΙΑ σε ορίζοντα 2ετίας.
Πέρα από τα δημοσιονομικά μέτρα ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει αλλαγές σε εργασιακά ζητήματα, με παρεμβάσεις που θα αφορούν στον κατώτατο μισθό, στην επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων ενώ θα περιγράφεται και η προοπτική της μη μείωσης των συντάξεων από 1/1/2019.
Βαρύτητα θα δοθεί στην ηχηρή παρουσία του αμερικανικού παράγοντα που συμμετέχει με 62 ομίλους, επιχειρήσεις και ονόματα της βαρύτητας μίας Microsoft (που συμμετέχει για πρώτη φορά στη ΔΕΘ) της FacεBook, της Google, της Intel, ομίλων- κολοσσών, η χρηματιστηριακή αξία των οποίων ξεπερνά κατά 4 και 5 φορές το ΑΕΠ της Ελλάδος. Γεγονός, που από μόνο του καταδεικνύει την σημασία που αποδίδουν οι ΗΠΑ στην χώρα μας αυτή την περίοδο.www.ert.gr

2018-09-07 15:59:13

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ